Begeleider

Open vacature

De functie begeleider

Een begeleider is een professional in de gezondheidszorg die mensen ondersteunt en begeleidt bij hun dagelijkse activiteiten en persoonlijke behoeften. Zijn functie kan variëren afhankelijk van het werkveld en de context waarin hij werkzaam is. Over het algemeen is de rol van een zorgbegeleider gericht op het bieden van hulp aan mensen die om verschillende redenen niet volledig zelfstandig kunnen functioneren.

Hoe ga je dit doen?

Zorgbegeleiders bieden voornamelijk ondersteuning en begeleiding aan mensen die hulp nodig hebben bij hun dagelijkse activiteiten en persoonlijke behoeften. Ze kunnen helpen met persoonlijke verzorging, emotionele ondersteuning bieden, activiteiten plannen en sociale interactie bevorderen.

Werkzaamheden

Jouw profiel

Waar ben je goed in? En wat zijn typische eigenschappen van jou? Iedereen is namelijk goed in andere dingen. En elke baan vraagt weer om andere vaardigheden. Wij vragen van jou: 

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
Afgeronde zorg gerelateerde mbo 4 of hbo -opleiding
Affiniteit en ervaring met het werken in de zorg
Je hebt een pro actieve houding
Je hebt geen 9-17 mentaliteit
Je kunt snel schakelen en bewaart het overzicht
Enthousiast geworden?

BEN JIJ ONZE ZORGHELD?

Herken jij jezelf in deze rol en ben je enthousiast geworden? We kunnen niet wachten om je sollicitatie te lezen! Solliciteer direct en vul onze contactformulier in.

    Voor- achternaam

    Vragen? Neem dan contact op via:

    personeel@yzorg.nl