Over ons

Over ons

Werken met YZORG

YZORG bestaat uit een enthousiast team dat zich hard maakt voor de zorg en als betrokken bemiddelingsbureau fungeert. De kracht van YZORG ligt in de persoonlijke zorgachtergrond van onze medewerkers en de affiniteit die we daardoor met de zorg hebben. 

We proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van onze zorgprofessionals, maar ook bij u als zorgorganisatie. Zo is ons voornaamste doel om de zorgorganisaties (ad-hoc) te voorzien van zorgprofessionals.

Onze drie pijlers

YZORG is een jong en snelgroeiend bemiddelingsbureau voor de zorg. Wij vinden het belangrijk dat jouw organisatie een fijne ervaring met onze zorgprofessionals heeft. Om dit te kunnen realiseren, houden we graag korte lijntjes zodat we snel kunnen schakelen. 

Flexibel
Wij staan 24/7 voor je klaar
Betrokken
Wij denken graag met u mee
Kwaliteit
Sterk netwerk, kennis en expertise 

” Werken in de zorg doe je vanuit je hart. Werken in de zorg doen we samen!”

- YZORG

Bemiddelaar in de zorg

Over ons

missie en visie

Onze missie is om zorgprofessionals, maar ook bij u als zorgorganisaties optimaal te ondersteunen. We zetten ons in om mensen met passie en voldoening naar het werk te laten gaan. Mensen die met passie en voldoening naar het werk toe gaan presteren beter en daar worden we allemaal beter van.

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Onze visie is dat kwaliteit, oprechte betrokkenheid en flexibiliteit altijd centraal staan. In onze ogen moet de zorg daarom open blijven staan voor een meer flexibele manier van werken.

Per direct flexibel personeel nodig?

Wij staan 24/7 voor u klaar en helpen u meteen. Neem vrijblijvend contact op en bel onze 24-uurs lijn: +31 6 25 41 39 70