Verpleegkundige

Open vacature

De functie verpleegkundige

Een verpleegkundige is een zorgprofessional die een opleiding heeft gevolgd op het gebied van verpleegkunde en bevoegd is om verschillende aspecten van de gezondheidszorg te bieden aan patiënten of cliënten. De functie van een verpleegkundige is essentieel binnen de gezondheidszorg en kan verschillende verantwoordelijkheden omvatten, afhankelijk van het werkveld en de specialisatie.

Hoe ga je dit doen?

Verpleegkundigen zijn verantwoordelijk voor het bieden van directe zorg aan patiënten. Ze voeren medische procedures uit, zoals het toedienen van medicatie, het verzorgen van wonden, het inbrengen van katheters, het controleren van vitale functies en het monitoren van de gezondheidstoestand van patiënten.

Werkzaamheden

Jouw profiel

Waar ben je goed in? En wat zijn typische eigenschappen van jou? Iedereen is namelijk goed in andere dingen. En elke baan vraagt weer om andere vaardigheden. Wij vragen van jou: 

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
Afgeronde mbo 4 verpleegkundige of hbo-verpleegkundige opleiding
Affiniteit en ervaring met het werken in de zorg
Kunt effectief samenwerken in een team
Je bent flexibel
Je kunt snel schakelen en bewaart het overzicht
Enthousiast geworden?

BEN JIJ ONZE ZORGHELD?

Herken jij jezelf in deze rol en ben je enthousiast geworden? We kunnen niet wachten om je sollicitatie te lezen! Solliciteer direct en vul onze contactformulier in.

    Voor- achternaam

    VRAGEN? NEEM DAN CONTACT OP VIA:

    personeel@yzorg.nl