Verzorgende IG

Open vacature

De functie verzorgende IG

De functie van een verzorgende IG is gericht op het verlenen van zorg en ondersteuning aan mensen die hulp nodig hebben bij hun dagelijkse activiteiten, met name op het gebied van persoonlijke verzorging en welzijn. 

 Ze helpen cliënten met activiteiten zoals wassen, aankleden, eten en naar het toilet gaan, vooral als de cliënt niet in staat is om deze taken zelfstandig uit te voeren.

Een verzorgende IG is ook bevoegd om bepaalde verpleegtechnische handelingen uit te voeren, zoals het toedienen van medicatie, wondverzorging, het meten van vitale functies (zoals bloeddruk, pols, en temperatuur) en het toedienen van injecties.

Hoe ga je dit doen?

Verzorgende IG's zijn verantwoordelijk voor het verlenen van directe zorg aan patiënten of cliënten. Ze bieden hulp bij persoonlijke verzorging, voeren verpleegtechnische handelingen uit, observeren de gezondheidstoestand van patiënten en werken samen met andere zorgprofessionals.

Werkzaamheden

Jouw profiel

Waar ben je goed in? En wat zijn typische eigenschappen van jou? Iedereen is namelijk goed in andere dingen. En elke baan vraagt weer om andere vaardigheden. Wij vragen van jou: 

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
Afgeronde diploma richting de zorg, niveau 3 of 4.
Affiniteit en ervaring met het werken in de zorg
Passie om te werken met mensen
Je hebt geen 9-17 mentaliteit
Je kunt snel schakelen en bewaart het overzicht
Enthousiast geworden?

BEN JIJ ONZE ZORGHELD?

Herken jij jezelf in deze rol en ben je enthousiast geworden? We kunnen niet wachten om je sollicitatie te lezen! Solliciteer direct en vul onze contactformulier in.

    Voor- achternaam

    VRAGEN? NEEM DAN CONTACT OP VIA:

    personeel@yzorg.nl