Zorg & beveiliging

Alles wat je moet weten

Een zorgbeveiliger is het visitekaartje van de zorginstelling. Hij of zij is meestal de eerste kennismaking voor bezoekers, personeel en patiënten/cliënten. Een zorgbeveiliger voorziet, samen met zijn team en nauwe samenwerking met de zorgverleners, de zorginstelling van een prettige en veilige omgeving.

Zorgbeveiliging is één van de specialiteiten van Yzorg. Met de juiste selectie, samenwerkingen met onze diverse ketenpartners in het veiligheidsdomein, en in house trainingen (zoals een training van de GGZ en Brijder verslavingszorg) is de aanpak van onze zorgbeveiliging uniek en onderscheidend. 

Het open karakter van zorginstellingen levert uitdagingen op. Met name op het gebied van beveiliging en veiligheid. Dit maakt het beveiligen van een zorginstelling een bijzonder vak.

Functie

De zorgbeveiligers van Yzorg kunnen zich goed inleven in de doelgroep, zij kunnen situaties goed inschatten en daar op inspelen. Een goede zorgbeveiliger voorziet vaak vooraf al problemen/potentiële escalaties en weet dit door de juiste communicatie te voorkomen. Onze zorgbeveiligers zijn goed getraind en kunnen kordaat optreden als de situatie daar om vraagt.

Een goede zorgbeveiliger worden is lang niet voor iedereen weggelegd. Net als bij andere beveiliging disciplines vraagt ook de functie van Zorgbeveiliging om bepaalde competenties. Onze zorgbeveiligers voldoen in ieder geval aan de volgende eisen:

Communicatief sterk
Empathisch vermogen
Continue getraind op weerbaarheid
Representatief
Gastvrij
Kordaat

Your Trust, Our Protection

Yzorg

Security

Zorgbeveiliging door Yzorg

Het is voor een zorginstelling van belang om de veiligheid van zowel bezoeker, personeelslid als van patiënt/client te kunnen waarborgen. Deze zorg kan Yzorg u volledig ontnemen. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

Yzorg & beveiliging contact?

Wij staan voor u klaar en helpen u meteen. Neem vrijblijvend contact op : +31 6 48887076